De zekerheid van een NWWI woningtaxatie

Een huis kopen of verkopen of een hypotheek af- of oversluiten is een altijd spannende aangelegenheid. Dan wil je geen twijfel of onzekerheid. Met een NWWI woningtaxatie van Via Paul kies je voor maximale kwaliteit en zekerheid. En voor de nodige snelheid!

Neem contact op voor een taxatie

Wat is NWWI?
NWWI staat voor het Nederlands Woning Waarde Instituut; hét keurmerk voor woningtaxaties. Elke NWWI taxatie wordt volgens duidelijke richtlijnen opgesteld. NWWI taxateurs volden bovendien aan strenge voorwaarden. Ze kennen de regio en zorgen voor een degelijk en begrijpelijk taxatierapport.

Een goede taxatie is altijd door het NWWI gevalideerd. Zo bewaakt het NWWI de kwaliteit van de woningtaxaties. Taxateurs worden voortdurend gecontroleerd, hun rapporten moeten goed onderbouwd zijn en hoe de getaxeerde waarde is bepaald, staat altijd helder beschreven. Dat geeft jou de zekerheid dat de waardebepaling ook echt klopt.

Wat staat er in een NWWI taxatie?
De taxateurs van Via Paul werken precies volgens de NWWI richtlijnen. We kijken o.a. heel goed naar:

  • De onderbouwing van de getaxeerde marktwaarde
  • De geraadpleegde bronnen en of ze zijn meegeleverd
  • De bijgevoegde foto’s; zijn ze compleet en recent
  • Eventuele belangenverstrengeling
  • Een realistische taxatiewaarde

Voor een taxatie komen we bij je langs op een moment dat het jou uitkomt. Binnen twee werkdagen ontvang je een begrijpelijk taxatierapport, dat je later online nog eens kunt opvragen. Wil je weten hoe we te werk gaan bij een taxatie?

Bureauwaarderingen met het NWWI keurmerk Ook bij een taxatie op afstand – de zogenaamde bureauwaardering – voor huizen tot 325.000 euro, ontvang je bij Via Paul een taxatierapport, inclusief het NWWI keurmerk.

Neem contact op met Paul of Annabel voor een snelle NWWI taxatie zonder gedoe!